Het staat u geheel vrij een afspraak te maken wanneer uw huisarts vermoedt dat er galstenen aanwezig zijn die klachten veroorzaken of wanneer het verwijderen van de galblaas noodzakelijk is.

Snel geholpen en snel weer thuis

Het Heelkunde Instituut is opgericht om zorg zonder wachttijd te kunnen bieden en is er volledig op gericht de inbreuk op uw normale leef- en werkpatroon tot een minimum te beperken. In principe blijft u één nacht slapen in verband met controle de volgende ochtend. Bij ontslag uit de kliniek volgt een medische evaluatie en controle door chirurg, anesthesist en verpleegkundigen.

HIN: specialist in galblaasoperaties, kijkoperatie is standaard

Het Heelkunde Instituut is gespecialiseerd in galblaasverwijderingen door middel van een kijkoperatie. Het grote voordeel van een kijkoperatie is dat u minder pijn heeft na de behandeling en dat u sneller weer op de been bent. Bijkomend voordeel is dat u slechts vier heel kleine littekens heeft. Galblaasoperaties kunnen vrijwel altijd via een kijkoperatie worden uitgevoerd.

Klik in het menu voor meer informatie over uw telefonisch consult, onderzoek, anesthesie, behandeltechniek (kijkoperatie of niet), en het leven zonder galblaas.

Keuze uit vijf klinieken in Nederland

U kunt voor de behandeling van uw galblaas terecht in onze klinieken te:

  • Amsterdam
  • Enschede
  • Rotterdam
  • Rozendaal (bij Arnhem)
  • Utrecht

Bent u woonachtig in een andere provincie, dan bent u uiteraard ook welkom. U bent namelijk NIET verplicht om een ziekenhuis te kiezen uit de regio waar u woont.