Skip to main content Skip to footer

Verwijzers

Uw patiënten kunt u naar het Heelkunde Instituut Nederland verwijzen voor klachten van een buikwandbreuk of symptomatisch galsteenlijden. Indien de patiënt een (digitale) verwijsbrief heeft, kan de afspraak of behandeling direct online gepland worden op een moment dat het uw patiënt past. Er volgt een gevalideerde screeningsvragenlijst en intake door de chirurg en anesthesist voor de behandeling. Bij vragen of onduidelijkheden kan er altijd telefonisch contact worden opgenomen.

Voor intercollegiaal overleg kunt u hier contact opnemen.

Volledig vergoed

Het Heelkunde Instituut Nederland heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Bij een verwijzing door u als huisarts of medisch specialist wordt een behandeling bij het HIN derhalve volledig vergoed. Wel dient uw patiënt rekening te houden met het verplichte eigen risico.

ZKN-keurmerk 

Het Heelkunde Instituut Nederland heeft reeds in 2013 het ZKN-keurmerk verworven. Dit keurmerk garandeert de patiënt, verwijzer en zorgverzekeraar dat het gaat om een gespecialiseerde kliniek, die veilige zorg levert van hoge kwaliteit. Het keurmerk wordt enkel afgegeven aan klinieken die voldoen aan strenge eisen van ZKN. Alle aangesloten klinieken worden jaarlijks opnieuw getoetst op deze keurmerk-eisen.