• Echte aandacht
  • Geen wachttijd
  • Kijkoperatie-specialisten
  • Zeer hoge patiënttevredenheid
Behandeling-liesbreuk 600

U kunt naar uw huisarts of bedrijfsarts gaan en deze een diagnose laten stellen. Als uw arts vermoedt of constateert dat een liesbreukoperatie of een andere buikwandoperatie gewenst of noodzakelijk is, dan schrijft hij voor u een verwijsbrief voor een consult bij een medisch specialist.

Keuze van ziekenhuis is vrij

De behandelingen en operaties die in de klinieken van het Heelkunde Instituut worden verricht, vallen onder de basisverzekering. Daardoor bent u in principe vrij in uw keuze van het ziekenhuis (of de zorgaanbieder) waar u zich wilt laten behandelen. Ook als uw huisarts al zijn patiënten standaard doorverwijst naar het ziekenhuis bij u in de buurt, kunt u gerust bij ons een afspraak maken voor een oriënterend consult met een van onze chirurgen. Een aantal grote zorgverzekeraars (Achmea en Menzis) heeft inmiddels zelfs besloten dat het Heelkunde Instituut de voorkeur geniet.

Vergoeding bij alle verzekeraars

Het Heelkunde Instituut heeft met alle ziektekostenverzekeraars een overeenkomst en uw behandeling wordt volledig vergoed. Indien u hierover vragen wilt stellen bij uw verzekeraar dient u onze AGB-code (22) 220087 te vermelden.

U krijgt normaal gesproken binnen vijf werkdagen een eerste poliafspraak en wordt dan vervolgens binnen tien werkdagen geopereerd.

Medicijngebruik en allergieën

Voordat u op consult gaat is het van belang dat u noteert welke medicijnen u gebruikt en voor welke medicijnen u allergisch bent. Eventueel kunt u ook uw huisarts om een overzicht verzoeken en dit meenemen naar uw eerste afspraak.

In het menu rechts vindt u de informatie die voor u van belang is wanneer u zich voor (lies-) breukklachten bij de klinieken van het Heelkunde Instituut wilt laten behandelen.

Meer informatie?

Heeft u medische vragen, of heeft u vragen over de vergoeding, de procedure of wilt u een afspraak maken? Bel gerust ons centrale nummer, we zijn altijd bereikbaar!

088 - 99 88 990

Topsporters over het HIN

Foto tijdens TransAlpineRun door de Alpen

 

...een liesbreuk hoeft nog geen breuk te betekenen in je sportieve plannen...  

Lees verder...