U kunt zich via deze site aanmelden voor een behandeling bij het Heelkunde Instituut. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw behandeling moet u worden doorverwezen. Dit kan worden gedaan door een huisarts, medisch specialist of medisch adviseur van uw zorgverzekeraar.

U kunt met uw (huis)arts overleggen of een behandeling bij het Heelkunde Instituut een optie voor u is. Uw (huis)arts kan via Zorgdomein digitaal aan het HIN doorverwijzen.

Alle zorgverzekeraars vergoeden vanuit de basisverzekering de behandeling van een liesbreuk of galblaas door het Heelkunde Instituut. Aan de hand van een uitgebreide screening wordt bepaald of u in aanmerking komt voor de kortdurende behandeling door het Heelkunde Instituut. Er kunnen echter medische omstandigheden zijn die om een langdurige opname vragen. U wordt dan doorverwezen naar een ander ziekenhuis.

Kom ik in aanmerking?

Met behulp van de quick scan hieronder kunt u een indicatie krijgen of u in aanmerking komt voor behandeling bij het Heelkunde Instituut.

Aan een behandeling bij het HIN zijn een aantal voorwaarden gesteld die uw veiligheid waarborgen. Wij sommen enkele voor u op:

  • U bent minimaal 18 jaar of maximaal 75 jaar oud op de dag van de operatie;
  • Uw BMI is onder de 30;
  • U heeft geen hart-, long- of spieraandoeningen;
  • U gebruikt geen van de volgende medicijnen: bloedverdunners, longmedicatie en/of antipsychotica.

Als het bovenstaande op u van toepassing is, kunt u verder gaan met de aanmelding door op de onderstaande knop te klikken.