HIN verwerft ZKN-keurmerk

Met enige trots melden wij dat het Heelkunde Instituut Nederland (HIN) op 20 december 2013 het ZKN-keurmerk inclusief VMS heeft verworven.

NIAZ

In eerste instantie was het onze intentie om de accreditatie van het Nederlands Instituut Accreditatie in de Zorg (NIAZ) te verkrijgen. Tijdens een pilot met het NIAZ is echter gebleken, dat als gevolg van de grote verschillen met een traditioneel ziekenhuis op de gebieden behandelingen, (patiënten-) logistiek en managementstructuur de NIAZ-normen niet toe te passen zijn op een kleine, flexibele organisatie als het HIN.

ZKN-audit positief

Onze voorbereidingen voor de NIAZ-accreditatie stelden ons echter wel in staat een bliksemsnelle omschakeling naar het ZKN-keurmerk te maken. Binnen twee maanden na aanmelding bij ZKN/KIWA is de audit-fase met een positief resultaat afgerond.

Wij realiseren ons, dat met het behalen van het keurmerk er geen einde is gekomen aan het werken aan kwaliteit en veiligheid voor patiënten en personeel. Zoals u van ons gewend bent zullen wij ons blijven inzetten om patiënten kwalitatief goed, veilig, vriendelijk en snel te behandelen.

 

Vriendelijke groet.

Ton Manuel

Algemeen Manager
Heelkunde Instituut Nederland

Gepubliceerd Op: 20 januari, 2014Categorieën: Nieuws