Skip to main content Skip to footer

Heelkunde Instituut Nederland viert mijlpaal met 10.000e patiënt

Het Heelkunde Instituut Nederland (HIN) heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt met de behandeling van hun 10.000e patiënt. Ter gelegenheid van deze prestatie spraken we met Dr. Lases, chirurg en medisch directeur van de kliniek, over de geschiedenis, de speerpunten en de toekomstplannen van het HIN. De 10.000e patiënt werd bovendien verrast met een prachtige bos bloemen om deze bijzondere gebeurtenis te vieren.

Een geschiedenis van groei en toewijding

Het HIN werd in 2004 opgericht en voerde in 2005 de eerste operatie uit. Sindsdien heeft de kliniek zich ontwikkeld, waarbij het HIN nu op 6 verschillende locaties in Nederland de behandeling van buikwandbreuken, zoals liesbreuken en navelbreuken, en de behandeling van patiënten met klachten van galstenen verzorgt. Dr. Lases vertelt: "Het HIN heeft reeds een lange weg afgelegd en we zijn behoorlijk gegroeid in de afgelopen jaren. Het bereiken van onze 10.000e patiënt is een mooie bevestiging van ons harde werk en onze toewijding aan goede en toegankelijke zorg."

Kwaliteit en veiligheid als kernwaarden

Bij het HIN staan kwaliteit en veiligheid voorop. De kliniek streeft ernaar om de best mogelijke zorg te bieden door te investeren in optimalisatie van medische processen en het beste personeel. "Onze speerpunten zijn kwaliteit en veiligheid, toegankelijkheid met korte wachttijden, en aandacht voor de patiënt," legt Dr. Lases uit. "We willen dat patiënten goed en snel geholpen kunnen worden, zonder lange wachttijden, en met persoonlijke aandacht."

Toegankelijke en volledig vergoede zorg

Een ander belangrijk aspect van het HIN is de toegankelijkheid van de zorg. De kliniek zorgt ervoor dat patiënten snel geholpen kunnen worden op verschillende locaties in het land en biedt volledig vergoede medisch specialistische zorg aan. Dit betekent dat patiënten zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van hun behandeling omdat het uit de basisverzekering vergoed wordt.

Behandeling van buikwandbreuken en galstenen

Het HIN richt zich voornamelijk op de behandeling van buikwandbreuken, zoals liesbreuken en navelbreuken, en op de behandeling van patiënten met klachten van galstenen. Deze aandoeningen kunnen veel ongemak en pijn veroorzaken, en het HIN is er trots op dat ze zoveel mensen heeft kunnen helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Een bijzondere verrassing voor de 10.000e patiënt

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, werd de 10.000e patiënt van het HIN verrast met een prachtige bos bloemen en het personeel op de kliniek met gebak. Dit gebaar onderstreept niet alleen de dankbaarheid en waardering van de kliniek voor hun patiënten en personeel, maar ook hun inzet voor persoonlijke aandacht en zorg.

Vooruitkijken naar de toekomst

Dr. Lases kijkt vol optimisme naar de toekomst van het HIN: "We hopen nog veel meer patiënten te kunnen helpen in de toekomst. We blijven ons inzetten voor het continu verbeteren van onze behandelingen en het toegankelijk houden van de zorg. Ons doel is om nog meer patiënten te bereiken en de zorg te mogen bieden die ze nodig hebben, met dezelfde hoge kwaliteit en aandacht die ze van ons gewend zijn."

De mijlpaal van de 10.000e patiënt markeert een belangrijk moment voor het Heelkunde Instituut Nederland. Met hun toewijding aan kwaliteit & veiligheid en patiëntgerichtheid, zijn ze goed op weg om nog veel meer mensen te helpen en hun positie als medisch specialistische kliniek op dit vlak verder te versterken.

 

Over de auteur

Extern

Kwaliteit zit in aandacht

Ervaar de zorgzame professionaliteit van het Heelkunde Instituut Nederland.
U kunt zich direct online voor een behandeling aanmelden.