HIN verwerft Menzis TopZorg-predikaat

TopZorg staat bij Menzis garant voor de beste en snelste ingreep bij borstkanker, staar, spataderen, liesbreuk en meniscusverwijdering.

Klanten van Menzis krijgen vanaf 1 oktober het advies om bij één van deze behandelingen te kiezen voor een ziekenhuis dat daarvoor het Menzis TopZorg-predikaat heeft.

Het TopZorg predikaat is verleend aan ziekenhuizen en Instellingen voor Medisch Specialistische Zorg (zoals het HIN) die aan zowel medische, als aan organisatorische en communicatieve eisen voldoen. De ervaren kwaliteit van een behandeling wordt mede bepaald door de wachttijden. Die vormden daarom een belangrijk criterium. Patiënten die naar een TopZorg-aanbieder worden verwezen mogen verder onder meer rekenen op:

  • keuze uit meerdere behandelings- en anesthesietechnieken
  • goede patiëntvoorlichting en goede berichtgeving aan de huisarts
  • bijzondere aandacht en voorzieningen voor kinderen
  • inplanning van eerste polibezoek op korte termijn
  • daadwerkelijke behandeling of operatie op de afgesproken datum.

Menzis meet de tevredenheid van klanten over het resultaat van de behandeling en de service en dienstverlening van de zorgaanbieders. Zo kan Menzis de beschikbaarheid van kwalitatief goede en betaalbare zorg garanderen en behandelingen inkopen op basis van kwaliteit en resultaat. Het Heelkunde Instituut spant zich al jaren in om klantgerichte zorg zonder wachttijd te leveren en is bijzonder verheugd met deze erkenning als TopZorg-aanbieder voor de behandeling van breuken en spataderen.

Gepubliceerd Op: 1 oktober, 2008Categorieën: Nieuws