Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Let op: als gevolg van de wet op de privacy (AVG) kan het HIN alleen nog patienten accepteren die over een DigiD code beschikken!

U kunt naar uw huisarts of bedrijfsarts gaan en deze een diagnose laten stellen. Als uw arts vermoedt of constateert dat een galblaasoperatie gewenst of noodzakelijk is, dan schrijft hij voor u een verwijsbrief voor een consult bij een medisch specialist.

Keuze van ziekenhuis is vrij

De behandelingen en operaties die in de klinieken van het Heelkunde Instituut worden verricht, vallen onder de basisverzekering. Daardoor bent u in principe vrij in uw keuze van het ziekenhuis (of de zorgaanbieder) waar u zich wilt laten behandelen. Ook als uw huisarts al zijn patiënten standaard doorverwijst naar het ziekenhuis bij u in de buurt, kunt u gerust bij ons een afspraak maken voor een oriënterend consult met een van onze chirurgen. Een aantal grote zorgverzekeraars (Achmea en Menzis) heeft inmiddels zelfs besloten dat het Heelkunde Instituut de voorkeur geniet.

Vergoeding bij alle verzekeraars

Het Heelkunde Instituut heeft met alle ziektekostenverzekeraars een overeenkomst en uw behandeling wordt volledig vergoed. Indien u hierover vragen wilt stellen bij uw verzekeraar dient u onze AGB-code (22) 220087 te vermelden.

U krijgt normaal gesproken binnen vijf werkdagen een eerste poliafspraak en wordt dan vervolgens binnen tien werkdagen geopereerd.

Medicijngebruik en allergieën

Voordat u op consult gaat is het van belang dat u noteert welke medicijnen u gebruikt en voor welke medicijnen u allergisch bent. Eventueel kunt u ook uw huisarts om een overzicht verzoeken en dit meenemen naar uw eerste afspraak.

In het menu rechts vindt u de informatie die voor u van belang is wanneer u zich voor galbaasklachten bij ons instituut wilt laten behandelen. Heeft u toch nog vragen, bel dan gerust even met het hierboven vermelde centrale telefoonnummer. U wordt altijd te woord gestaan, ook buiten kantooruren.

Meer informatie?

Heeft u medische vragen, of heeft u vragen over de vergoeding, de procedure of wilt u een afspraak maken? Bel gerust ons centrale nummer, we zijn altijd bereikbaar!

088 - 99 88 990