Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Let op: als gevolg van de wet op de privacy (AVG) kan het HIN alleen nog patienten accepteren die over een DigiD code beschikken!

Complimenten werkgever

 • Complimenten werkgever donderdag, 29 november 2018

  Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop jullie mijn dringende vraag of 1 van mijn medewerkers op korte termijn geholpen zou kunnen worden aan zijn liesbreuk ingevuld hebben. Allereerst Anita die -ondanks jullie volle agenda- voor onze slager die we echt niet kunnen missen een plekje wist te vinden op een dag die toch eigenlijk al vol gepland was. Daarnaast ook complimenten aan Lisette die mijn collega de volgende dag in meerdere gesprekken alle benodigde informatie heeft gegeven en ook mij nog belde dat alles geregeld was. Binnen 1 week geholpen worden, hoe fijn is dat. Ik heb veel ziekenhuizen gebeld maar niemand die extra moeite wilde doen. Jullie waren de eerste. Dames complimenten ook namens mijn collega. Met vriendelijke groet, Sylvia Wijsman Directeur Lees meer...

Nieuws

 • Irene Groenink over ZBC's dinsdag, 25 september 2018

  Zelfstandige behandelcentra maken de zorg goedkoper en patiënten zijn tevreden, maar financieel hebben ze het moeilijk. Irene Groenink, directeur van Annatommie mc, wil meer erkenning van de overheid en zorgverzekeraars. Lees meer...

 • NZa: wachttijden zorg lopen de spuigaten uit dinsdag, 16 januari 2018

  De Nederlandse Zorgauthoriteit (NZa) constateert onacceptabele wachttijden in de zorg. Voor een aantal specialismen in de medisch-specialistische zorg zijn de wachttijden te lang. Zo kan de wachttijd voor een poliklinisch bezoek aan de oogarts in Noordoost-Nederland oplopen tot ruim negen weken, terwijl de norm vier weken is. Voor dagbehandeling in een ziekenhuis is de norm 6 weken (zie: Treeknormen). Komt u echter voor een behandeling naar het Heelkunde Instituut dan wordt u al binnen 2 weken geholpen. Lees meer...

Ervaring oud-patiënten

Het Heelkunde Instituut (HIN) is door zorgverzekeraar Menzis geselecteerd als aanbieder van TopZorg voor de behandeling van liesbreuken en spataderen.

TopZorg staat bij Menzis garant voor de beste en snelste ingreep bij borstkanker, staar, spataderen, liesbreuk en meniscusverwijdering.

Klanten van Menzis krijgen vanaf 1 oktober het advies om bij één van deze behandelingen te kiezen voor een ziekenhuis dat daarvoor het Menzis TopZorg-predikaat heeft.

Het TopZorg predikaat is verleend aan ziekenhuizen en Instellingen voor Medisch Specialistische Zorg (zoals het HIN) die aan zowel medische, als aan organisatorische en communicatieve eisen voldoen. De ervaren kwaliteit van een behandeling wordt mede bepaald door de wachttijden. Die vormden daarom een belangrijk criterium. Patiënten die naar een TopZorg-aanbieder worden verwezen mogen verder onder meer rekenen op:

 • keuze uit meerdere behandelings- en anesthesietechnieken
 • goede patiëntvoorlichting en goede berichtgeving aan de huisarts
 • bijzondere aandacht en voorzieningen voor kinderen
 • inplanning van eerste polibezoek op korte termijn
 • daadwerkelijke behandeling of operatie op de afgesproken datum.

Menzis meet de tevredenheid van klanten over het resultaat van de behandeling en de service en dienstverlening van de zorgaanbieders. Zo kan Menzis de beschikbaarheid van kwalitatief goede en betaalbare zorg garanderen en behandelingen inkopen op basis van kwaliteit en resultaat. Het Heelkunde Instituut spant zich al jaren in om klantgerichte zorg zonder wachttijd te leveren en is bijzonder verheugd met deze erkenning als TopZorg-aanbieder voor de behandeling van breuken en spataderen.