Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Let op: als gevolg van de wet op de privacy (AVG) kan het HIN alleen nog patienten accepteren die over een DigiD code beschikken!

Algehele anesthesie

Hierbij wordt de anesthesie toegediend via het infuus of via een masker. Nadat u in slaap bent gevallen, wordt vaak een beademingsbuis ingebracht in de luchtpijp. Op deze manier kunnen tijdens de operatie heel eenvoudig zuurstof en narcosegassen worden toegediend.

Regionale anesthesie

Bij regionale anesthesie wordt een deel van het lichaam verdoofd, bijvoorbeeld een arm of het hele onderlichaam. Door het toedienen van een verdovende stof rond de zenuwen die de pijnprikkels overbrengen, wordt het gedeelte van het lichaam dat bij die zenuwen hoort pijnloos. Ook het gevoel en de spierkracht verminderen. Dit geeft een verlamd gevoel: u kunt de arm of de benen niet of nauwelijks bewegen.

Ruggenprik

Een vaak uitgevoerde vorm van regionale anesthesie is die via de 'ruggenprik' (spinale of epidurale verdoving). Hierbij wordt een naald ingebracht tussen de wervels, aan de rugzijde. Als de naald op de goede plek is aangekomen wordt de verdoving via een slangetje ingespoten. De verdoving kan de controle op de blaas verminderen, dus vóór de operatie goed uitplassen. Soms is het nodig om een katheter in te brengen in de urineblaas.

Een 'ruggenprik' wordt vaak toegepast bij operaties aan de heup of de benen, maar ook wel voor operaties in de buik- of borstholte.

Voor een pijnbehandeling die enkele dagen of langer duurt kan een katheter (slangetje) worden achtergelaten waardoor met behulp van een pompje de verdovende stof kan worden toegediend.