Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Let op: als gevolg van de wet op de privacy (AVG) kan het HIN alleen nog patienten accepteren die over een DigiD code beschikken!

Aan het eind van de operatie wordt u naar een van de verkoeverkamers gebracht, waar u rustig kunt ontwaken.

Bewaking door verpleegkundigen en apparatuur

Bij aankomst op de verkoeverkamer wordt de begeleiding overgenomen door speciaal daarvoor opgeleide verpleegkundigen. U krijgt via een slangetje in de neus of een kapje voor de mond zuurstof toegediend. Ademhaling, pols, bloeddruk en de operatiewond(en) worden gecontroleerd. Afhankelijk van uw eigen conditie en de zwaarte van de operatie worden er meer of minder apparaten aangesloten. De verpleegkundigen zijn vooral gespecialiseerd in het bekijken en bewaken van de uitwerking van de anesthesie en het voorkomen en/of herstellen van complicaties van de anesthesie en de operatie. Er is altijd een verpleegkundige bij u in de buurt.

Misselijkheid

Misselijkheid komt vaak voor na de operatie, bij een algehele anesthesie vaker dan na regionale anesthesie. Dit is niet altijd te voorkomen, maar kan meestal goed worden behandeld met medicijnen. Vraag aan de verpleegkundige wat hieraan gedaan kan worden.

Regionale anesthesie

Ook na regionale anesthesie verblijft u een korte tijd op de verkoeverkamer. U bent dan wel wakker, maar er zijn toch enkele controles noodzakelijk.

Pijnbehandeling

Vlak voor en na de operatie krijgt u op vaste tijden paracetamol of diclofenac. Het geven van deze pijnstillers op vaste tijden heeft een continu pijnstillend effect en vormt daardoor de basis van de pijnbestrijding. De anesthesioloog schrijft in overleg met u extra pijnstillers voor. Deze krijgt u dan naast de pijnstillers die op vaste tijden worden gegeven.