Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Let op: als gevolg van de wet op de privacy (AVG) kan het HIN alleen nog patienten accepteren die over een DigiD code beschikken!

Het staat u geheel vrij een afspraak te maken voor een consult wanneer uw huisarts vermoedt dat er galstenen aanwezig zijn die klachten veroorzaken of wanneer de galblaas is ontstoken en het verwijderen van de galblaas noodzakelijk is. Zowel consultatie als de behandeling of operatie zelf vinden plaats op de HIN-vestiging van uw keuze: AmsterdamEnschedeRotterdamRozendaal (bij Arnhem)

Snel geholpen en snel weer thuis

Het Heelkunde Instituut is opgericht om zorg zonder wachttijd te kunnen bieden en is er volledig op gericht de inbreuk op uw normale leef- en werkpatroon tot een minimum te beperken. In principe blijft u één nacht slapen in verband met controle de volgende ochtend. Aan het eind van de operatiedag volgt een medische evaluatie en controle door chirurg, anesthesist en verpleegkundigen. De kosten van een overnachting zijn voor rekening van de zorgverzekeraar.

HIN: specialist in galblaasoperaties, kijkoperatie is standaard

Het Heelkunde Instituut is gespecialiseerd in galblaasverwijderingen door middel van een kijkoperatie. Het grote voordeel van een kijkoperatie is dat u minder pijn heeft na de behandeling en dat u sneller weer op de been bent. Bijkomend voordeel is dat u slechts vier heel kleine littekens heeft. Galblaasoperaties kunnen vrijwel altijd uitgevoerd via een kijkoperatie worden uitgevoerd.

Klik in het rechtermenu voor meer informatie over uw eerste consult, onderzoek, anesthesie, behandeltechniek (kijkoperatie of niet), en het leven zonder galblaas.