Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Let op: als gevolg van de wet op de privacy (AVG) kan het HIN alleen nog patienten accepteren die over een DigiD code beschikken!

Bent u op de operatiedag voor behandeling van uw galblaas in onze polikliniek aangekomen, dan neemt de chirurg de procedure nogmaals met u door. Als u zenuwachtig bent, kunt u ter voorbereiding op de operatie een tablet of capsule krijgen. Hiervan wordt u al wat slaperig.

Omkleden

Vervolgens wordt u geroepen om zich om te kleden, het operatiehemd aan te doen en sieraden, zoals een horloge, ringen en armbanden af te doen en piercings uit te doen. Overleg zo nodig met de verpleegkundige of kostbaarheden op een veilige plaats bewaard kunnen worden. Ook uw bril, contactlenzen en gebitsprothese moet u op de verpleegafdeling achterlaten. Uw gehoorapparaat mag u altijd meenemen naar de operatiekamer.

Plaats nemen op de operatietafel

Vervolgens neemt u plaats op de operatietafel onder een warme deken. In de OK ziet u de anesthesioloog, de anesthesiemedewerker en de specialist die u opereert.

U krijgt een injectie fraxiparine ter voorkoming van diepe veneuze trombose en/of een longembolie tijdens of na een operatie. U krijgt ook een zetpil tegen de pijn vlak voor de operatie.

Aansluiting op bewakingsapparatuur

De verpleegkundige sluit u aan op de bewakingsapparatuur, u krijgt plakkers op de borst om de hartslag te meten en een klemmetje op uw vinger om het zuurstofgehalte in uw bloed te controleren. De bloeddruk wordt aan de arm gemeten.

Narcose

U krijgt een infuusnaald ingebracht in de arm of op de hand, waarop soms een infuus wordt aangesloten. Via deze naald zal de anesthesioloog een snelwerkend slaapmiddel inspuiten zodat u onder algehele narcose bent. De verpleegkundige of anesthesioloog waarschuwt u wanneer hij dat gaat doen. U valt dan binnen een halve minuut in een diepe slaap zodat u van de operatie niets merkt.